MIMICO DESIGN

Darrere de Mimico Design hi soc jo, la Mireia. La creació d’aquesta marca neix el 2019 quan vam començar a pensar en el nostre casament la meva parella i jo, en totes les possibilitats que hi poden haver i en tots els materials que es poden treballar.

 

Tenia clar que el valor afegit del producte que volia crear seria (i és) l’amor pels dissenys únics, pels detalls personalitzats i les creacions especials. 

Per mi és molt important el valor de les coses fetes a mà, de petits artesans i petites empreses de casa nostre i aquest gran valor també el volia plasmar a la meva marca.

 

He tingut la sort de poder estudiar tot el que m’agrada. M’ajuda a desenvolupar la meva feina; al tenir una Enginyeria de disseny industrial, un curs superior de Disseny gràfic i un Màster en Wedding planner em dona les eines que necessito perquè tot el que faig tingui la seva personalitat pròpia.

 

En aquest sector s’ha d’estar sempre a la Avantguarda i inspirar-te amb els casaments i esdeveniments de l’última moda, i això fem temporada rere temporada.